Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te optimaliseren.
Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

SLUITEN

HELP MEE DE WIPKORENMOLEN TE REALISEREN!

Wilt u sponsoren? Of weet u een mogelijke sponsor?
Of wilt u met een donatie een bijdrage leveren aan de realisatie van de molen?

geef het aan ons door

Voor de realisatie van de wipkorenmolen is veel geld nodig. De totale bouwkosten inclusief BTW (stichtingskosten) bedragen zo’n 1,2 miljoen euro. Dit bedrag moet voor het overgrote deel bijeengebracht worden door middel van sponsoring en donaties.

Inmiddels hebben we een groot aantal sponsors weten te vinden, die ons steunen bij de bouw van de molen. Een overzicht van deze sponsors kunt u bekijken door te klikken op onderstaande button.

Financieel Overzicht
Inkomsten en Uitgaven + Dekking

In het Financieel overzicht inkomsten en uitgaven + dekking is zichtbaar wat de financiële stand van zaken van ons "project" is per september 2019.

In het overzicht kunt u per fase/faseonderdeel zien welke kosten zijn begroot en hoeveel we daarvan hebben gedekt door "harde" toezeggingen van onze sponsors. Verder kunt u dit in het downloadbare document "per realisatiefase" nog eens overzichtelijk bekijken. U kunt een overzicht openen door te klikken op de desbetreffende button.

Dank aan alle stemmers..! 4e plek Vriendenloterij Molenprijs 2022

11 oktober jl. werd bekend wie de Vriendenloterij Molenprijs 2022 heeft gewonnen. Dit was Molen de Noordstar uit Noordbroek (Gr.) met het ongelofelijk hoge aantal van 18.072 stemmen. Proficiat..!

Op ons project werden 3.705 stemmen uitgebracht, wat resulteerde in een vierde plaats. Het aantal stemmen krijgen we in euros uitgekeerd, waarmee we de financiering van de bouw van de wipkorenmolen weer een stukje verder op de rit hebben.

© 2021 | Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen  
Design by: © Fecit Vormgevers bv
Fotografie: © Fotostudio Marks