Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te optimaliseren.
Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

SLUITEN

 WORD DONATEUR
van de Viaanse Wipkorenmolen

Het kan al vanaf 10 euro per jaar!

Ik doneer jaarlijks tot wederopzegging een bedrag van

Mijn contactgegevens

Met het invullen van bovenstaand formulier geeft u aan dat u akkoord gaat dat bovenstaand ingevuld bedrag via automatische incasso jaarlijks in de maand januari worden afgeschreven van uw bankrekening en worden gestort op rekeningnummer NL28 RABO 0154 1352 67 t.n.v. Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen

Tussentijds opzeggen..?

Natuurlijk is dat mogelijk..! U kunt uw jaarlijkse donatie altijd opzeggen.

Als u één (1) maand voor het einde van het jaar ons per e-mail laat weten te willen stoppen, zorgen wij voor beëindiging van uw donatie. Er zijn verder geen verplichtingen of "kleine lettertjes".

Uw donatie is
aftrekbaar van de belasting..!

Omdat onze stichting officieel een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is, vormen giften aan de Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen onder bepaalde voorwaarden in de inkomstenbelasting een persoonsgebonden aftrek (aftrekbaar in box 1). Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen periodieke giften (gift gedurende 5 jaar) en andere giften (alleen het meerdere aftrekbaar als boven een bepaalde drempel wordt geschonken).

Overweegt u om aan de stichting te schenken en wilt u gebruik kunnen maken van het belastingvoordeel, neem dan gerust contact op en stuur ons een e-mail.

eenmalig doneren

Niet jaarlijks doneren, maar ons wel steunen kan ook met een éénmalige gift

Ik wil éénmalig doneren

Uw privacy staat bij ons voorop..!

In verband met de privacywet, die met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 25 mei jl. van kracht is geworden, informeren wij u hoe de Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen omgaat met uw persoonsgegevens, emailgegevens en betalingsgegevens die u aan ons heeft verstrekt voor het donateurschap.

De Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen slaat deze gegevens uitsluitend op voor het periodiek via e-mail toezenden van een nieuwbrief en voor de door u goedgekeurde periodieke betaling van het donateurschap via een automatische incasso. Uw gegevens worden in geen enkel geval, zonder uw toestemming, doorgegeven aan derden of voor andere doeleinden gebruikt als hierboven omschreven.

Voor de e-mail nieuwsbrief kunt u zich te allen tijde afmelden. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@wipkorenmolenvianen.nl met als onderwerp “Afmelden nieuwsbrief”. Wij verwijderen u dan per omgaande van de mailinglijst. Voor het stopzetten van de automatische incasso van uw donateurschap stuurt u een mail naar info@wipkorenmolenvianen.nl met als onderwerp “Stopzetten automatische incasso”. Wij verwijderen uw betalingsgegevens dan uit ons systeem.

Heeft u nog vragen over de bescherming van uw persoonsgegevens of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, ook via info@wipkorenmolenvianen.nl

© 2021 | Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen  
Design by: © Fecit Vormgevers bv
Fotografie: © Fotostudio Marks