Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te optimaliseren.
Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

SLUITEN

wordt u onze voorzitter..?

We zijn op zoek naar een voorzitter die meehelpt de molen in de Viaanse Buitenstad te herbouwen. We zijn in de fase van het daadwerkelijk bouwen aanbeland en hebben iemand nodig die ons gedurende dat proces gedreven en enthousiast kan leiden en begeleiden.

U wordt als voorzitter vrijwilliger van de stichting en lid van het bestuur. Het betreft dus onbetaald werk. Maar de toch eigenlijk fantastische beloning is een prachtige, werkende molen over een aantal jaren.

Natuurlijk heeft u affiniteit met onze doelstelling, de herbouw van een historische molen in Vianen. En draagt u het molenambacht in Nederland een warm hart toe. Als vrijwilliger en bestuurslid bent u toch ook een enthousiast ambassadeur voor onze stichting.

De nieuwe voorzitter komt bij voorkeur uit Vianen of directe omgeving. Liefst heeft de voorzitter een groot en actief netwerk in dat gebied.

Uw werkzaamheden als voorzitter

Qua tijdsbesteding moet u denken aan gemiddeld zo’n 10 uur per week, waarbij u tijd heeft of maakt om aanwezig te zijn op momenten dat de stichting naar buiten treedt. U zit de maandelijkse bestuursvergadering voor en bewaakt de voortgang van gemaakte afspreken nauwgezet. Bestuurlijke ervaring is geen noodzaak, maar kan wel erg handig zijn. Ervaring met het leiden van een project en projectmatig werken en met vrijwilligers is zeker een pluspunt. Binnen het bestuur krijgt u een eigen, nader af te stemmen portefeuille.

Interesse..?

Mocht deze mooie vrijwilligersfunctie u iets lijken, stuur dan een e-mail naar ons. We nemen zeker contact met u op..!

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg de herbouw van de Wipkorenmolen in Vianen op de voet.

© 2021 | Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen  
Design by: © Fecit Vormgevers bv
Fotografie: © Fotostudio Marks