Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te optimaliseren.
Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

SLUITEN

word jij onze communicatie-assistent..?

We zijn op zoek naar een communicatie-assistent die ons helpt op het gebied van in- en externe communicatie, pr-zaken en het beheer van onze Socials en website.

Omdat we inmiddels daadwerkelijk zijn gestart met de bouw van de historische wipkorenmolen in de Buitenstad van Vianen kunnen we een enthousiaste kracht die kennis en/of affiniteit heeft van communicatiezaken héél erg goed gebruiken.

Lid team vrijwilligers
Je wordt als communicatie-assistent lid van het team vrijwilligers van onze stichting. Je gaat samen met de bestuursleden werken aan communicatiezaken. Het betreft onbetaald werk, maar de toch eigenlijk onbetaalbare beloning is een prachtige, werkende molen over een aantal jaren..

Het mooiste is natuurlijk als je enige ervaring hebt met communicatiewerkzaamheden. Een must is dit echter niet. Natuurlijk heb je affiniteit met onze doelstelling, de herbouw van een historische wipkorenmolen in Vianen. Als vrijwilliger ben je toch ook een ‘ambassadeur’ voor de stichting.

Dit ga je doen…
- Je schrijft regelmatig nieuwsberichten over de voortgang van de bouw van molen en activiteiten die de vrijwilligers ondernemen. Je plaatst deze nieuwsberichten in overleg op onze Socials, de website of maakt hiervan de content van een nieuwsbrief, die we publiceren via Mailchimp.

- Je draait je hand niet om voor het maken van mooie foto’s voor publicatie bij nieuwsberichten en nieuwsbrieven..

- Soms moeten er flyers, brieven en folders gemaakt worden voor promotie en bijvoorbeeld een informatiebijeenkomst, prijsvraag of evenement. Samen met de bestuursleden zorg je voor de productie hiervan.

- Je ondersteunt bij een bijeenkomst of evenement die/dat we organiseren en waar vaak meerdere vrijwilligers aan meewerken. Je hebt een actieve rol in de organisatie hiervan.

- Contact met de pers/media loopt via het bestuur, maar je kunt natuurlijk wel helpen bij het schrijven van een goed geschreven persbericht.

- Als er een grafisch ontwerp voor een folder of flyer moet worden gemaakt door een vormgever, heb je contact met deze vormgever. Bewaken van onze huisstijl is hier een aandachtspunt.

Interesse..?
Mocht deze vrijwilligersfunctie je iets lijken of op het lijf geschreven zijn, stuur dan een e-mail naar info@wipkorenmolenvianen.nl. We nemen zéker contact met je op..!

Als je eerst meer informatie wil of vragen hebt, mail dan naar Ruud Boogaard via communicatie@wipkorenmolenvianen.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06 46 99 65 02

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg de herbouw van de Wipkorenmolen in Vianen op de voet.

© 2021 | Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen  
Design by: © Fecit Vormgevers bv
Fotografie: © Fotostudio Marks