WORD DONATEUR
Het kan al vanaf 10 euro per jaar!

Zo meldt u zich aan:

  • Klik hier of op het formulier rechts. U download zo dit formulier en kunt het opslaan op uw computer
  • Print het formulier
  • Vul het formulier volledig in. Vergeet niet het bedrag te kiezen én uw handtekening te zetten..!
  • Stuur het ingevulde formulier op naar het adres dat onderaan op het formulier staat  vermeld. Of stop het formulier zelf in de brievenbus van dit adres.
  • U kunt het ingevulde formulier natuurlijk ook inscannen en vervolgens als (pdf)bestand mailen naar wipkorenmolen@hotmail.com

Wij nemen uw donateursschap vervolgens in behandeling en zetten u op de lijst voor de periodiek verschijnende Wipkorenmolen nieuwsbrief

Tussentijds opzeggen..?

Natuurlijk is dat mogelijk..! U kunt uw jaarlijkse donatie altijd opzeggen.

Als u één (1) maand voor het einde van het jaar ons per e-mail laat weten te willen stoppen, zorgen wij voor beëindiging van uw donatie. Er zijn verder geen verplichtingen of "kleine lettertjes".

Uw donatie is
 aftrekbaar van de belasting..!

Omdat onze stichting officieel een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is, vormen giften aan de Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen onder bepaalde voorwaarden in de inkomstenbelasting een persoonsgebonden aftrek (aftrekbaar in box 1). Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen periodieke giften (gift gedurende 5 jaar) en andere giften (alleen het meerdere aftrekbaar als boven een bepaalde drempel wordt geschonken).

Overweegt u om aan de stichting te schenken en wilt u gebruik kunnen maken van het belastingvoordeel, neem dan gerust contact op en stuur ons een e-mail.

Niet jaarlijks doneren, maar ons wel steunen

kan ook met een éénmalige gift

Natuurlijk kunt u ons ook steunen met een éénmalige gift door het bedrag van uw keuze op onze bankrekening te storten. Uiteraard wordt deze gift uitsluitend gebruikt voor de realisatie van de wipkorenmolen in de Buitenstad van Vianen.

U kunt uw gift op twee manieren aan ons overmaken:

** In het betaalsysteem staat een bedrag van 10 euro vooringesteld. Als u meer wilt overmaken, kunt u meerdere keren 10 euro selecteren. Wilt u bijvoorbeeld een gift van 30 euro doen, selecteer dan 3x 10 euro. Wij werken overigens aan een mogelijkheid om hier zelf rechtstreeks een gewenst bedrag te kunnen invullen 

Meel kopen in onze webshop kan ook..!

Met uw aankoop van dit meel steunt u natuurlijk ons project, de herbouw van de historische wipkorenmolen. En dat op een leuke en vooral lekkere manier.

Pannenkoekenmeel en cakemix

Het meel dat wij verkopen is op geheel ambachtelijke manier vers gemalen door de molenaar van de uit 1735 daterende korenmolen "De Bommelaer" in Den Bommel.

Historie

De oorspronkelijk in 1691 gebouwde molen heeft een lange en veelbewogen historie
Lees meer

Project

Voor de herbouw van de wipkorenmolen is een uitvoerig plan van aanpak opgesteld
Lees meer

Sponsors

Er zijn inmiddels een aantal sponsors die een bijdrage leveren aan de realisatie van de molen
Lees meer

© 2017 Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen
Fotografie: © Fotostudio Marks